divendres, 30 de gener del 2015

JA ESTÀ BÉ... ENS POSAM EN MARXA PER RECLAMAR EL QUE ÉS JUST!




VOLEM EL NOU EDIFICI
DE L’IES SANTA MARIA, JA!!!

REUNIÓ DE TOTS ELS PARES/MARES SANTAMARIERS I TAUJANS
DIJOUS 5 DE FEBRER DE 2015, A LES 21.00 HORES
AL MENJADOR DEL CEIP MELCIOR ROSSELLÓ I SIMONET

Benvolguts pares i benvolgudes mares i taujans/nes i santamariers/res,

Les Juntes Directives de les AMIPA us convocam: perquè ja estam cansat d’esperar la resposta de la Consellera d’Educació, del Director General i del Gerent de l’IBISEC. A la darrera reunió celebrada amb la Consellera d’Educació del dia 10 de novembre de 2015: se’ns afirmà que el procés per construir el nou edifici s’activaria: l’Ajuntament rebria un informe tècnic de l’IBISEC u s’activarien els tràmits per fer el projecte del nou edifici.
Han passat tres mesos i no hem obtingut cap resposta clara ni concreta. Ja n’hi ha prou!
ENS HEM DE MOBILITZAR, FER SENTIR LA NOSTRA VEU PER A QUÈ ES FACIN TOTES LES PASSES NECESSÀRIES PER A QUE S’ACTIVA JA EL PROJECTE DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI.
Des de l’oferta del solar realitzada per Unanimitat de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí al novembre de 2008, ja han passat 5 anys!
Enguany acabarà la Primera promoció d’ESO de l’IES Santa Maria, ja fa quatre anys que l’IES és una realitat i ben consolidada.
VOLEM JA CERTESES I PROVES DE LA CONSTRUCCIÓ DEL NOU EDIFICI!

Davant aquesta situació de manca de resposta a les peticions continuades fetes durant el 2014 per les tres AMIPES, els tres Consells Escolars i els dos Ajuntament, trobam que:

LES JUNTES DIRECTIVES I SOCIS ANAM EL DIMECRES 11 DE FEBRER DE 2015 A LES 09.390 HORES DAVANT LA SEU DE LA CONSELLERIA D’EDUCACIÓ
Les Juntes directives i socis de les tres amipes (hauríem de ser entre 30-40 pares-mares o més) es Manifestarem davant la seu de la Conselleria el dilluns 11 de març de 2013.
Ens trobar a les 09.00 al CEIP Melcior per anar  tots plegats a la seu de la Conselleria d’Educació a Palma.  Convocam a la premsa.
Hem de fer cartells que posin: "La Consellera i el director general no responen als pares-mares taujans/santamariers?
"Volem el projecte de l’edifici nou de l’IES ja!" "Perquè no ens escolten?” Perquè tantes demores?
US ANIMAM A ACUDIR A LA CONSELLERIA EL DIMECRES 11 DE FEBRER 2015

ES MOLT IMPORTANT LA TEVA ASSISTÈNCIA A LA REUNIÓ DEL 5 DE FEBRER 2015, HEM DE DECIDIR QUINES ALTRES REIVINDICACIONS CAL QUE FACEM LES PROPERES SETMANES
ACUDEIX!  TOTS HEM DE FER PINYA!

Hi haurà servei de guarderia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada