diumenge, 14 de desembre del 2014

JA ESTÀ BÉ!


Com sabeu, un dels objectius més importants per a la nostra comunitat educativa, és la construcció del nou edifici de l'institut.

Per això, des de l'Amipa, i durant els darrers 4 anys, un cop aconseguit l'IES Santa Maria, hem fet una feina constant davant la Conselleria d'Educació. Aquesta feina ha consistit en presentació d'instàncies, reunions amb diferents estaments de la Conselleria, reunions conjuntes de l'Ajuntament i Amipa amb Conselleria, cridades, etc. sempre amb la finalitat d'aconseguir que es començàs el procés de construcció del nou edifici. Podeu veure l'historial de  les feines fetes en aquest arxiu, que és la darrera de les moltes instàncies presentades.

La darrera reunió mantinguda fou amb la nova consellera Sra Riera; una reunió que convocà la consellera per conéixer la problemàtica de la comunitat educativa al nostre poble. El punt coincident de totes les entitats presents fou l'exigència de que el Govern faci les passes necessàries pel nou edifici.


I de bell nou, la Conselleria ens ha ignorat, ha ignorat a tot el poble de Santa Maria. Fa un mes que estam esperant un informe tècnic, sense el qual el procés no pot seguir endavant. Un informe que fa anys que hauria d'estar fet, i que la consellera es va comprometre a fer arribar a l'Ajuntament.

Pareix que la via institucional, la diplomàtica, la de les instàncies i les reunions, no els serveix. I l'Amipa ja no pot fer més en aquest sentit. Segurament des de la Conselleria ens escoltaran més si les famílies, tota la comunitat educativa, el poble de Santa Maria agafa el relleu. Així, tots junts, vàrem aconseguir el nostre IES; potser així aconseguirem el nou edifici.

1 comentari:

  1. Es una llástima que aquesta gent nomès entengui un llenguatge i es el de la crispació i mobilització. Es mouen en funció dels seus interesos i calendaris electorals. Ja es hora de fer pressió i moure el poble.

    ResponElimina