diumenge, 9 d’agost del 2015

EN RECORD DE PEP LLUIS SALVADOR LOPEZ

La Junta Directiva de l'AMIPA IES Santa Maria en nom de totes les famílies associades i de la comunitat educativa santamariera i taujana mostra el seu condol i suport als fills, família, parella i amics de Pep Lluis Salvador López, que va morir el passat dilluns 3 d'agost de 2015 quan emprenia el vol amb el seu ultralleuger a Girona, quan feia una de les activitats que més l'apassionava: volar i anant amunt.

En Pep Lluis era una persona sempre disposada a ajudar, a col·laborar, molt implicat amb les activitats de l'AMIPA del CEIP Melcior Rosselló i Simonet i de l'AMIPA de l'IES Santa Maria. Una persona que lluità de valent per aconseguir l'edifici nou del CEIP, que lluità i s'implicà amb cos i ànima en la Plataforma de l'IES Santa Maria del Camí. Va fer multituds de fotos i de vídeos sobre aquests fets, tendrem sempre les seves imatges i els seus muntatges.

En aquest moments de profund dolor i de tristesa, la comunitat educativa fa costat a tota la família de Pep Lluis, ens tenen al seu costat pel que necessitin.

Us informam que el dilluns 10 d'agost de 2015 a les 20.00 hores es celebrarà el funeral a l'Església Parroquial de Santa Maria del Camí.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada