dijous, 26 de febrer del 2015

La PLATAFORMA NOU IES ens convoca per a dia 5 de març





Benvolguts pares i benvolgudes mares,

Els infants santamariers i taujans que han de cursar ESO a l’IES Santa Maria, que provisionalment –ja fa quatre anys- està a l’edifici antic del CEIP –que s’inaugurà a setembre del 1959- precisen de que amb celeritat s’activi el projecte del nou edifici de l’IES  Santa Maria.

Ja us informarem que el passat dia 9 de febrer de 2015 varem tenir una reunió a la seu de l’IBISEC (Institut Balear d’Infraestructures educatives i culturals) de la Conselleria d’Educació i cultura, amb un informe que indicava que hi cabia un IES de 12  unitats i que quedava petit per un de 16 unitats.

Per aquest motiu ens concentrarem el dimecres 11 de febrer de 2015 davant la seu de la Conselleria d’Educació per fer una roda de premsa i entregar per registre la petició de que es faci ja un IES al solar ofertat per l’Ajuntament de Santa Maria del Camí –ara ja fa prop de 7 anys-. Un comunicat que us varem entregar per circular. El dia abans varem demanar per registre una reunió urgent amb el Director General de Planificació i Infraestructures educatives.

El diumenge dia 15 de febrer de 2015 l’Arabalears publicà  Senyora Riera, prou demores, els santamariers i taujans volem solucions ja!”, que emplaçavem a la Consellera ha que ordenàs la redacció del projecte amb caràcter immediat.

De moment no hem obtingut cap resposta del Director General ni de la Consellera d’Educació.

El dimecres 18 de febrer de 2015 els diaris confirmen que el Consell de Mallorca confirma a l’Ajuntament de Santa Maria del Camí que la superfície del solar és de 9.850 metres quadrats i que es suficient per a un IES de 16 unitats –de quatre línees-.

El dimarts 24 de febrer de 2015 l’Ajuntament de Santa Maria del Camí ens confirma que el mapa topogràfic oficial del solar esta realitzat i entregat al Consell de Mallorca (Carreteres) per a que marqui els límits del solar a la zona de la carretera.

Unes notícies que confirmem que el projecte del nou edifici fa passes endavant, però no oblidem que s’ofertà fa gairebé 7 anys i que prest farà 4 anys que estam a un edifici provisional, digne però amb tres aules modulars al seu davant. Cal  més celeritat.

Davant aquests fets cal que els pares i les mares facem sentir la nostra greu i reclamem celeritat i rapidesa, per aquest motiu us convocam per al dijous 5 de març de 2015 a les 17.00 hores al solar on han de construir l’edifici nou de l’IES. Aquest dia cal que anem vestit amb “mono” i porten “casc”, cal fer una actuació de medició del solar i de redacció del projecte.

També us convocam a una reunió informativa per al dimarts 10 de març de 2015 a les 20.00 hores al menjador del CEIP Melcior Rosselló i Simonet per informar-vos de les novetats i per concretar futures manifestació pels carrers del poble un o varis dels diumenges de març.
 

CONCENTRACIÓ DE PARES/MARES AL SOLAR ON HAN DE CONSTRUIR L’EDIFICI NOU DE L’IES SANTA MARIA

Dijous 5 de març de 2015, a les 17.30 hores


Ens concentrarem al solar amb la pancarta de la plataforma, vestits amb “monos” d’obra, “casc d’obra” i cintes mètriques de medició.

Farem una delimitació amb cintes del perímetre del solar.

Farem un acte festiu i reivindicatiu

Entregarem un manifest als assistents i roda de premsa:
Volem l’edifici nou, Ja!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada